Stucwerk

De garantie van écht stucwerk met NOA-Afbouwgarantie. Uw stukadoor in de regio Aalten, Dinxperlo en Ulft.

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie. Stukadoorsbedrijf Domhof is uw stukadoor in de regio Ulft, Dinxperlo en Aalten. Speciaal voor particulieren heeft de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA) met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond afspraken gemaakt over algemene consumentenvoorwaarden. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd en verdwijnen de kleine lettertjes uit het contract.

Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen. Zo mag u van ons verwachten dat wij ons volledig inzetten om uw planning te realiseren en met u meedenken en adviseren waar nodig. Een kwestie van verantwoordelijkheid nemen.

Op de website www.ubentbeteraf.nl vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie en de volledige consumentenvoorwaarden met alle garanties.

Vrijblijvende offerte

Meer informatie nodig en/of een gratis offerte voor stucwerk opvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

De stukadoor voor al uw stucwerk

Stukadoorsbedrijf Detlef Domhof